Nyhedsbrev #3

Fuld fart fremad

Lang tid siden sidst! Først var der eksamensperiode med tilhørende stress og deadlines, og derefter sommerferie, som I forhåbentlig allesammen har nydt. Men nu er det endelig på tide at starte op igen!

  • Vi er nogle stykker, der har brugt sommeren på at forberede et spændende arrangement, som I finder invitation til nedenfor.

  • Ulrik og Ida Marie går og pønser på at holde en security-/sølvpapirshats-workshop, så hvis du har inputs til dette så sig endelig til.

  • Som altid er vi åbne for idéer, så tøv ikke med at dele dem på Slack – der sidder helt sikkert nogen derude, der gerne vil være med!

Invitation: Lægeløfter i algoritmer

I samarbejde med studenterforeningen Novigo Health byder vi indenfor til et arrangement dedikeret til at udfolde teknologiske, medicinske og filosofiske perspektiver på maskinlæring og integrationen af maskinlæring i lægepraksis. Til at belyse de etiske, teknologiske og medicinske perspektiver, som fordrer både potentialer og udfordringer, har vi inviteret tre eksperter, der repræsenterer hver sit videnskabelige perspektiv på netop maskinlæring til medicinsk brug.

  • Læge: Freddy Lippert; Direktør i Region Hovedstadens Akutberedskab

  • Ingeniør: Simon Lauritsen, Information Engineer hos Enversion

  • Filosof: Jens Christian Bjerring, Associate professor på Aarhus Universitet

Arrangementet foregår i Auditorium 2 (1441-112) på Tåsingegade 3.

Vi håber, at alle interesserede i teknologi og dens fortsatte implementering i vores hverdag har lyst til at deltage for, at vi kan skabe så mangfoldig en dialog og diskussion af emnet til arrangementet og fremadrettet!

Du kan finde Facebook-eventet her!

Vi i Tænk Teknologi og Novigo glæder os til at se jer!

Foreningen mangler stadig et logo, så hvis man er benådet med et grafisk talent, må man meget gerne sende logo-forslag til kontakt@taenkteknologi.dk, så finder vi en smart måde at få etableret det på – eventuelt til én af caféerne.

Er du kommet på Slack?

Som medlem vil du modtage vores nyhedsbrev, blive inviteret til arrangementer og blive en del af vores Slack workspace. Vores interne kommunikation foregår på Slack, hvor vi har kanaler til alt fra forslag til kuratering, planlægning af læse- og diskussionsgruppe og andet idéudveksling.
Er du endnu ikke kommet på Slack?
Så tøv ikke med at sende en mail til kontakt@taenkteknologi.dk – så får vi dig tilføjet med det samme!

Mvh.

Foreningen Tænk Teknologi

Recent posts